اگر برای خرید گوشی بودجه متوسطی دارید باید از دستهبندی میانردهها گوشی مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید. گوشیهای میانرده نه به گرانی مدلهای پرچمدار هستند و نه بهگونهای که مانند گوشیهای اقتصادی و ارزانقیمت نتوانند از پس کارهای معمول بربیایند. این محصولات در طیف وسیعی تولید میشوند و قیمتهای متنوعی هم دارند و در ادامه این مطلب تلاش کردیم تا بهترین گوشیهای میانرده 2024 که میتوانید در بازار کشور خریداری کنید را معرفی کنیم.
بهترین گوشی های میان رده بازار کدامند؟
لیستی که در ادامه میبینید بهترین گوشی های میان رده بین بازه قیمتی 13 تا 27 میلیون را شامل میشود و تلاش کردیم تا از برندهای مختلف و مدلهای متنوع نام ببریم تا شما بسته به نیاز و سلیقهای که دارید بتوانید بهترین گوشی میان رده را انتخاب کنید.
گلکسی S23 FE نسخه 256/8 گیگابایت
جدیدترین گوشی سری S شرکت سامسونگ همین S23 FE است که مدتی قبل معرفی شد و بلافاصله نیز در بازار ایران در دسترس قرار گرفت. این کهکشانی طراحی خود را به طور کامل از پرچمداران سری S23 به ارث برده و شباهت بسیار زیادی نیز با گلکسی A54 دارد. قاب پشتی این محصول از جنس شیشه است و شاهد پوشش براقی هستیم. این تغییر نسبت به S21 FE که قاب پشتی پلاستیکی داشت یک بهبود جذاب به حساب میآید و ترکیب آن با آلومینیوم کناری باعث میشود حس مرغوبتری به شما انتقال پیدا کند.
این گوشی سامسونگ مثل نسل قبلی دارای پنلی 6.4 اینچی از نوع داینامیک امولد 2X با رزولوشن FHD+ است و از نرخ نوسازی 120 هرتزی هم پشتیبانی میکند. این صفحه نمایش از HDR10+ پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی آن نیز تا 1000 نیت قابل افزایش است و فقط در حالت پخش محتوای HDR به حدود 1400 الی 1450 میرسد. ایراد اصلی این نمایشگر را میتوانیم حاشیههای زیاد آن بدانیم؛ چرا که پنل تنها موفق شده 83 درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص دهد.
گلکسی S23 FE از تراشه 4 نانومتری اگزینوس 2200 قدرت میگیرد و توان بالایی هم در انجام کارهای مختلف دارد. البته نسخه آمریکا از این کهکشانی به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 مجهز شده که در ایران در دسترس ما قرار نمیگیرد. اگزینوس 2200 موجود به روی این گوشی بهینهتر از سری S22 عمل میکند و سازنده کرهای نیز خنک کننده بزرگی را برای این کهکشانی در نظر گرفته است. شما میتوانید بین دو نسخه 128 یا 256 گیگابایتی یکی را انتخاب کنید و حافظه رم نیز 8 گیگابایت است.
دوربین اصلی این گوشی سنسوری 50 مگاپیکسی دارد که نسبت به سنسور 12 مگاپیکسلی نسل قبلی بهبود قابل توجهی به حساب میآيد. دوربین 8 مگاپیکسلی تله فوتو با زوم اپتیکال 3 برابری و فوق عریض 12 مگاپیکسلی این دوربین را همراهی میکنند و سلفی 10 مگاپیکسلی کامل کننده این بخش است. گلکسی S23 FE از یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی مانند نسل قبلی تغذیه میکند. از دیگر ویژگیهای این کهکشانی میتوان به One UI 5 بر پایه اندروید 13، شارژ سریع 25 واتی، اسپیکر استریو و همچنین حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر اشاره کرد.
همه این موارد باعث میشود تا گلکسی s23 fe را گوشی میان رده در حد پرچمدار در نظر بگیریم.
شیائومی 13 تی نسخه 256/12 گیگابایت
سری 13 تی از گوشیهای شیائومی از راه رسیدند و مدل پرو به دلیل قیمت بالاتر در بازه لیست ما قرار نمیگیرد و در این مطلب تنها به شیائومی 13T پرداخته میشود. قاب پشتی شیائومی 13 تی در دو رنگ مشکی و سبز شیشهای است و در رنگ آبی شاهد چرم مصنوعی هستیم. این محصول و برادر بزرگتر خود اولین گوشیهای سری T شیائومی هستند که برای آنها گواهی IP68 در نظر گرفته شده است و شما نگرانی از بابت خیس شدن آنها نخواهید داشت.
این محصول پنلی 6.67 اینچی از نوع امولد با رزولوشن 2712 در 1220 دارد و تراکم 446 را در اختیار قرار میدهد. نرخ نوسازی این نمایشگر برابر با 144 هرتز است و فناوری HDR10+، دالبی ویژن و گستره رنگی 68 میلیاردی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. روشنایی این صفحه نمایش در حالت حداکثر به 1250 نیت میرسد که اتفاق بسیار جذابی ارزیابی میشود. این پنل در صورت پخش محتوای HDR میتواند روشنایی را تا 2600 نیت افزایش دهد.
قلب تپنده شیائومی 13T تراشه 4 نانومتری مدیاتک دیمنسیتی 8200 اولترا است و قدرت بالایی برای این بازه قیمتی دارد و بدون مشکل از پس کارهای مختلف برمیآید. یکی از جذابترین بخشهای این گوشی را میتوان دوربینهای آن دانست؛ چرا که ترکیب یکسانی را در مقایسه با شیائومی 13 تی شاهد هستیم و همچنین سازنده چینی با Leica همکاری داشته و به همین جهت انتظار نتیجه جذابی را داریم.
در عمل هم همین اتفاق رخ میدهد و این گوشی دوربینهای بسیار خوبی به نسبت بازه قیمتی دارد. دوربین اصلی دارای سنسوری 50 مگاپیکسلی است و با دوربین تله فوتو 50 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 2 برابری همراه میشود و فوق عریض 12 مگاپیکسلی این مجموعه را کامل میکند. دوربین سلفی نیز 20 مگاپیکسلی است و به نسبت دوربینهای دیگر عملکرد ضعیفتری دارد و خیلی عالی نیست.
گوشی Xiaomi 13T دارای یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 67 واتی است و آداپتور نیز درون جعبه آن قرار گرفته است.
هواوی نوا 10 نسخه 256/8 گیگابایت
نوا 10 یک محصول بسیار زیبا، جذاب و البته عجیب از هواوی است که در ادامه بیشتر با دلیل عجیب بودن آن آشنا میشویم. این محصول زیبا از نمایشگری 6.67 اینچی از نوع OLED با رزولوشن 2400 در 1080 استفاده میکند. این پنل توانسته حدود 90 درصد از فضای روبرویی را به لطف لبههای خمیده به خود اختصاص دهد که درصدی فوقالعاده است و تماشای محتوا را بسیار جذابتر میکند. این صفحه نمایش از نرخ نوسازی 120 هرتزی و HDR10 هم پشتیبانی کرده و میتواند گستره رنگی 1 میلیاردی را پوشش دهد.
این محصول از تراشه 6 نانومتری Snapdragon 778G نسخه 4G قدرت میگیرد. این تراشه قدرت خوبی دارد ولی برای این بازه قیمتی انتخاب خیلی جذابی به حساب نمیآید و رقبای این گوشی همگی از چیپستهای قویتری استفاده میکنند. اینکه محصولی با این برچسب قیمتی 5G نیست و تراشهای قویتر ندارد یکی از عجایب این گوشی به حساب میآید و نکته عجیب دوم استفاده از دوربین سلفی فوق عریض با سنسوری 60 مگاپیکسلی است!
به روی قاب پشتی نوا 10 نیز دوربین اصلی، فوق عریض و عمق میدان با سنسورهای 50، 8 و 2 مگاپیکسلی دیده میشود. انرژی مورد نیاز این محصول را یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی تأمین میکند و از طرفی شارژ سریع 66 واتی میتواند در کمترین زمان نوا 10 پرو را از 0 تا 100 شارژ کند.
گلکسی A55 نسخه 256/8 گیگابایت
سامسونگ با حذف سری گوشیهای A7X به خوبی میدانست که باید سری A5X را بهبود ببخشد تا بتواند جای خالی این مدل را در بازار پر کند. گلکسی A54 با این هدف بهبود پیدا کرد و حالا A55 این راه را ادامه داده تا نهتنها بهترین میانرده شرکت سامسونگ باشد، بلکه بتواند با تمامی مدلهای همقیمت رقابت کند. این کهکشانی برای اولین بار از فریم آلومینیومی استفاده میکند و این ترکیب با شیشه قاب پشتی حس بسیار خوبی را به شما منتقل میکند، بهعلاوه که طراحی کاملا تخت شده و کار کردن با گوشی را لذتبخشتر کرده است.
جدا از این بهبود، شرکت سامسونگ برای محافظت از نمایشگر و قاب پشتی نیز از گوریلا گلس ویکتوس پلاس کمک گرفته که نسخه بسیار مقاومی است و از حضور آن بسیار خوشحال هستیم. گلکسی A55 بهجای پنل 6.4 اینچی نسل قبلی، حالا از صفحه نمایشی 6.6 اینچی برخوردار است تا فضای بیشتری را در اختیار شما قرار دهد. این نمایشگر از نوع سوپر امولد است و رزولوشن FHD، نرخ نوسازی 120 هرتزی و HDR10+ جزو ویژگیهای اصلی آن هستند. به نسبت قبل شاهد کاهش حاشیههای اطراف پنل هستیم که اتفاق خوشایندی تلقی میشود.
نماینده جدید کرهایها به تراشه 4 نانومتری اگزینوس 1480 مجهز شده که نسبت به نسل قبلی هم در بخش CPU و GPU پیشرفت خوبی داشته و حدود 20 تا 30 درصد قویتر شده است. گلکسی A55 با سرعت خوبی از پس کارهای مختلف برمیآید و برای بازی کردن نیز میتوانید به روی آن حساب باز کنید، البته که قطعا این محصول قویترین گزینه در این بازه قیمتی نیست ولی به طور کلی از پس همه چیز در حل معقول برمیآید.
دوربین اصلی این میانرده دارای سنسوری 50 مگاپیکسلی است که با لنز فوق عریض و ماکرو با سنسورهای 12 و 5 مگاپیکسلی همراه میشود و سلفی با سنسور 32 مگاپیکسلی این بخش را کامل میکند. گلکسی A55 مانند قبل از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی تغذیه میکند و شارژ سریع 25 واتی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
جمعبندی
در این مطلب گوشیهای میانرده موجود در بازار را به شما معرفی کردیم. این محصولات بین 12 تا 25 میلیون قیمت دارند و شما بسته به بودجه و نیاز میتوانید یکی را انتخاب و خریداری کنید.